PUPPEN

 " G - nestje !! "

 

 

 

WEEK 8

30 juli 2002

 

De heerlijke  en fijne nestweekjes zijn voorbij, een bedrijvigheid en zorg die een waanzinnige  tevredenheid geeft !! Een blij en tevreden gevoel om andere mensen zo'n gelukkige cocker te mogen geven !! 

 Een cocker is een huisgenoot, een kameraad voor het leven, altijd blij en spontaan, met een altijd kwispelende staart !! Soms wat ondeugend, soms wat minder snel gehoorzamend, soms wat erg nat na een waterpartij, maar dan kijken wij naar die schitterende  blik met die hazelnootkleurige  ogen waarvoor wij dan ook  onmiddellijk smelten !!

De Seebensee kennel draagt daar een steentje aan bij !! Mable haar puppen zijn er klaar voor en op dit moment zijn er 4 huizen die heel erg gelukkig zijn !!

 

 

Mable met Gable !!

 

Mable met Gently !!

 

Mable met Govert-Max !!

 

Mable met Grštel !!

 

Mable met Guiseppe !!

 

 

 

Mable groet u met haar puppekinderen !!

 

Gently gaat met haar nieuwe kleine vrouwtje  Rochelle mee, zij had die nacht haast niet geslapen van spanning !!  Maar thuis aangekomen moest zij wel erg huilen omdat zij het zo zielig vond dat Gently niet meer bij haar broertjes en zusje kon zijn !!

 

Tijdens het inladen van de spulletjes, was Donny bang dat wij zijn Govert-Max zouden vergeten, dus stond hij plotseling  zelf met een hangende pup achter ons,  wel  met Mable in de buurt !! 

 

TOT ZIENS !! 

TOT EEN VOLGENDE KEER !!

 

 

  Best Cocker & Spaniel Sites

 

 Bevalt u de website, geef dan d.m.v. op deze banner te klikken uw stem door!! Hiervoor heel veel dank!!

 

 

 

week 1   week 2  week 3  week 4   week 5  

week 6   week 7  week 8

 

 

 

MABLE

BELLE

AMBER

CLAIRE

SAMMY

 

REUEN

TEKENINGEN

TRIMSALON

FOTOALBUM

LINKS

KENNEL

AWARDS

MABLEPUPS

AMBERPUPS

 

NIEUWS

VERZORGING

DE COCKER

JACHTCOCKER

RE‹NIE