PUPPEN

 " G - nestje !! "

 

 

 

WEEK 7

24 juli 2002

 

HALLO !! 

Beste website bezoekers, wij nemen eventjes het woord ......

 

 

Wij willen ons namelijk zelf aan U voorstellen, want wij hebben nu allemaal  een echte naam !! 

Wij hebben het reuze naar onze zin hier en ondanks dat wij elkaar straks zullen missen, verheugen wij ons toch wel stilletjes op onze lieve baasjes !!  Elke week komen zij namelijk bij ons op bezoek en nemen ons dan op hun schoot waar wij heel erg worden geknuffeld !! Zelfs kusjes krijgen wij van hen, dat is wel even wat anders dan die scherpe melkgebitkusjes die wij elkaar geven !! Maar desondanks  hebben wij heel veel pret met elkaar met het testen wie de scherpste tandjes heeft,  of wie het hardst kan trekken aan de speeltjes en er vervolgens mee weg te rennen, of gewoon wie het langst wakker kan blijven !! Kortom wij genieten volop van elkaar deze week, om straks de grote wereld in te kunnen met voor ons vreemde honden !! Want mama Mable leert ons respect maar ook wat heerlijk  vrijuit spelen is !!

Deze week hebben wij allemaal een beetje last gehad van een virusje, maar met onze  "24uurs" continu zorg was het snel  geweken !! Alleen die ene dikke  natuurlijk niet, die maar liefst haast 1 kilo zwaarder is, dat is namelijk onze grootste broer en hij is niet eens het eerst geboren !!  Als wij eten is het echt dringen wanneer hij naast je  staat, gelukkig wordt hij altijd als hij zijn hoeveelheid gehad heeft, eventjes opgetild zodat wij ook de tijd  krijgen om onze buikjes te vullen !! Met hem is dat moeilijk want hij schuift ons allemaal opzij, terwijl wij natuurlijk ook heel snel kunnen eten zoals een echte cocker altijd doet !!

Wij hopen dat u het leuk vond om ons te zien opgroeien bij de liefste, mooiste en allerfijnste  cockermoeder van de héle wereld, namelijk onze eigen mama MABLE !! 

 

 

 

Ik ben "Gable vom Seebensee", vernoemd naar mijn moeder !!  En ik lijk erg op mijn halfzusje Claire hoor ik Monique weleens zeggen, ik was de kleinste van het nest maar inmiddels ben ik groter dan mijn twee zusjes !!

 Ik word de tweede cocker bij mijn nieuwe baasjes hier in Vlaardingen, mijn voorganger werd maar liefst 15½ jaar!! Verder kom ik dichtbij twee andere cockers te wonen, en zal vast wel halfbroertjes van mij tegenkomen op mijn wandelingen !!  Ook mag ik  heerlijk mee met de caravan, en ik heb wel vier slaapplekjes in mijn nieuwe huis !! Op de fiets is ook zelfs een mandje voor mij, zodat ik snel van wat grotere uitstapjes kan genieten !!

 

 

Nou ik ben dus die dikke die iedereen wegduwt tijdens het eten !! Maar natuurlijk heb ik een hele mooie  deftige naam en die is  "Guiseppe vom Seebensee", zo alleen op de foto valt het toch  absoluut niet op dat ik zo dik ben !! 

Mijn vrouwtje heeft wel een héél jaar op mij gewacht, want zij wilde alleen maar van Mable een zoontje hebben, ook omdat zij helemaal weg is van die  Claire, ben ik eventjes blij dat ik geboren ben !! Dichtbij de heide ga ik wonen in Huizen, dus dat wordt konijnenholen zoeken !!  Mijn cockerparadijsje is allang  voorzien van knuffels dat al weken geleden in gereedheid is gebracht !!  Ook ga ik mee naar het werk van vrouwtje en zelfs mee naar Spanje want vrouwtjes mama heeft daar een huis, dat is boffen hè !! Ook heeft die mama een teckel van 2 jaar dus dat beloofd vast en zeker dikke pret te worden !!

 

Ik ben "Govert-Max vom Seebensee" en ben als eerste geboren in dit nestje !! Mijn nieuwe baasjes hebben kindertjes, zij moesten helaas hun vorig cockertje  al heel vroeg missen geheel onverwachts, dus ga ik hun traantjes drogen !! En ik bof wel heel erg  want volgend  jaar krijg ik er een broertje  bij als Amber haar nestje zal krijgen !! Ook een echte papagaai woont in mijn nieuwe huisje in Rotterdam, die overal mee naar toe gaat, zelfs in de auto !! Zelf mag ik natuurlijk ook overal mee naar toe !!

 

 

Mijn naam is "Gently vom Seebensee" en mijn baasjes wonen in Naaldwijk dichtbij de zee en het strand !!  Zij wilden mij eigenlijk al stilletjes vanaf het begin kiezen !! Ik ben één van de twee dochters van Mable in ons nestje, maar omdat mijn zusje  Grätel zo erg op haar moeder lijkt is de keuze op haar gevallen voor Monique !! Natuurlijk doe ik absoluut niet onder voor haar want ook ik heb het hoogste woord en ik mag best gezien worden !! 

Met onze broers hebben wij zussen dan ook flinke pret want zij denken dan wel dat zij sterker zijn, maar wij kunnen het hardste keffen en het snelst loskomen, als wij onder zo'n broer liggen !! Alleen is die Grätel wel de drukste hoor !! 

Ik verheug mij op mijn nieuwe huisje waar alles ook allang klaar staat !!

 

 

 

Ja en ik ben "Gallus Grätel vom Seebensee" maar ik geloof dat ik naar Glenny moet gaan luisteren, we zullen wel zien waar ik straks zin in heb !! Ik  zal het hier met Claire mijn halfzusje moeten gaan stellen !! Ik ben al flink aan het oefenen op mijn broertjes en zusje, want oh oh die Claire is verwend, soms moet vrouwtje oppassen dat ze niet stiekem meegesmokkeld wordt door het bezoek, want het liefst hangt zij bij iedereen op schoot met haar smeltende blik!! Dat wil ik natuurlijk ook straks !! Gelukkig krijg ik regelmatig steun in mijn andere huisje bij Lex en Buddy, dit zijn twee cockerzoons van Belle, waar ook Sammy mijn halfbroer heel veel is, ga ik daar lekker oefenen !! Want daar zal IK natuurlijk op pootjes gedragen worden tussen zoveel heren !! Ook kan ik lekker stiekem op de bank liggen wat ik hier niet mag, en natuurlijk als ik zindelijk ben gewoon op bed !!

Als het goed gaat, zult u mij later op de tentoonstelling zien, dan doe  ik alsof ik net zo'n deftige cocker ben als mijn moeder en tuttige Claire  en niet te vergeten mijn macho halfbroer Sammy !!

Oh ja, de naam Gallus stamt uit Ehrwald/Oostenrijk, daar hebben families namelijk een soort familie-huisnaam, zo ook die van mijn baasje Somweber !!  Grätel dat spreekt wel voor zich, wie weet ga ik later ooit op zoek naar Hänsel, en wordt het een klein sprookje !! 

 

 

Guiseppe en Gable !!

 

Gently en Govert-Max !!

 

 

Grätel of toch Glenny !!

 

 

Tot de volgende week, de laatste !!

 

 

 

 

week 1   week 2  week 3  week 4   week 5  

week 6   week 7  week 8

 

 

 

 

 

MABLE

BELLE

AMBER

CLAIRE

SAMMY

 

REUEN

TEKENINGEN

TRIMSALON

FOTOALBUM

LINKS

KENNEL

AWARDS

MABLEPUPS

AMBERPUPS

 

NIEUWS

VERZORGING

DE COCKER

JACHTCOCKER

REÜNIE