"Onze Meep"

14 - 4 - 1996        3 - 11 - 2009

 

(foto 2 weken voor haar overlijden)

 

Helaas mijn lieve Mebiepebie .....

ik heb je altijd zo intens liefgehad ......... en nu ............

draag ik jou voor altijd bij mij "op en in" mijn hart............

 

 

    Voor “Onze Mable” hebben wij 3 november na een heel kort ziektebeeld de onvermijdelijke vreselijke beslissing moeten nemen om definitief afscheid van haar zorgenloze leven te moeten nemen !!

Het doet en deed zo'n pijn …… heel veel pijn ………om haar los te laten ...…..

 

Wij hebben Mable in "haar thuis” haar rust gegeven omringt door Amber, Claire, Grätel en Liesl …… Mario, Sebastian en ik !!

 

     Dit was en is een zeer tastbaar en goed vredig warm afscheid, volledig uitgeput maar in alle rust in mijn armen waar ik haar laatste adem diep in mijn oren heb mogen beleven !!

Zo is het hoe ik het "mijn Meepje" wilde geven en ik heb haar zo pijnlijk intens lief gehad. Op mijn netvlies voor altijd haar blik haar ogen die mij zo intens aankeken deze 2 dagen!!

 

    Al die fijne jaren met al haar bijzondere eigenzinnige gewoontes, een cockerliefde die niet te beschrijven is en nu dan toch een afscheid waar ik zo bang voor was, die pijnlijke leegte breekt nu aan .............

Wij/ik weet(en) dat alle puppenmensen en trimklanten die hier komen Mable ook zo goed kenden en dat jullie allemaal schrikken en weten hoe diep haar gemis zal zijn !!

 

      De eerste weken zullen dan ook heel zwaar zijn, met een vlijmscherpe kant, waarna wij hopen dat die talloze mooie herinneringen waarmee zij ons 13 jaar en 7 maanden hier en in Tirol alleen maar heeft gevuld, hun plaats in gaan nemen.

 

 

Mable omringt met haar eigen roedeltje ………….

 

 

 

 

Liesl  (kleindochter)    –    Claire  (dochter)   –    * Mable *   –     Grätel  (dochter)   –     Amber (dochter Belle en haar grote vriendin)

 

 

   Helaas heeft zij niet mogen beleven dat zij een week later voor de eerste keer overgrootmoeder zal gaan worden, waar ik zo van uitgegaan was!!

Bij voorbaat dank ik ieder voor de lieve reacties die zullen gaan komen, maar liever niet per telefoon ………niet over ....... Mable!!

 

 

Mario, Sebastian

Amber, Claire, Grätel, Liesl

 

Monique en “Onze Mable”  - "Mijn Meepje"

 

 

 

 

Zomer '09 tussen de beren van Grätels puppen N'nestje

 

 

Claire - Mable - Grätel (zomer '09)

 

 

 

      Straks blij om haar vrolijke karaktertje te terug te mogen zien in herinnering via haar kinderen (C-nest, E-nest, G-nest, I-nest)

en kleinkinderen (L-nest, M-nest, N-nest) 

 

 

 

seebensee copyright 2000 - 2009 ©